EMC Test Centrum


Voor de gestraalde emissie- en immuniteits-testen is een grote GTEM cell inclusief randapparatuur beschikbaar met een septum hoogte van 90 cm, waarin producten met een afmeting van circa 30 cm x 30 cm x 30 cm kunnen worden getest. Daarnaast zijn er aparte test opstellingen voor geleide emissie- en immuniteits-testen als ook voor pulsed immunity (ESD, EFT/Burst, Surge, Voltage dips/interrupts) testen.

Voor meer details over welke testen er wel of niet mogelijk zijn in het EMC test centrum verwijzen wij u naar onze overzichtspagina onder het menu Downloads klikt u op Metingen en Testinstructies. Mocht u aan de hand van deze informatie nog vragen hebben neemt u dan alstublieft vóór uw reservering en bezoek contact met ons op. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

De kosten bedragen €150,- voor blokken van twee uur voor volledig zelfstandig testen.

 

Operator


Heeft u toch meer ondersteuning nodig bij het uitvoeren van de testen? U kunt aanvullend een Operator reserveren om u te helpen met het uitvoeren van de testen!

U kunt deze tijd gebruiken om uitleg te krijgen over de meetopstellingen en de bediening daarvan, zodat u snel zelfstandig aan de slag kan!

Zo kunt u bijvoorbeeld de eerste twee uur met “Operator” bestellen om zodoende snel op gang te komen om vervolgens de aansluitende uren voort te zetten zonder deze extra hulp!

Kosten voor de ondersteuning van een Operator bedragen €240,-  per twee uur.

 

EMC Consultant


Moeite met het oplossen van uw EMC problemen? Geen probleem, reserveer een EMC-Consultant om u te helpen bij het oplossen van uw EMC problemen of advies te krijgen hoe u uw design verder kan verbeteren op het gebied van EMC.

Onze EMC consultants hebben meer dan 20 jaar ervaring met het oplossen van EMC problemen!

De kosten voor een EMC consultant bedragen €340,- per twee uur.
Als u graag gebruik wilt maken van een EMC consultant, vragen wij u om via de telefoon of e-mail een afspraak te maken.

Contact gegevens
Rent a Lab
Vijzelmolenlaan 3
3447 GX, Woerden
Tel.: +31 348 200 100
E-mail.: sales@raditeq.com
KvK-nummer: 30138673
BTW-nummer: NL805613390B01

Overtuigd?

Boek nu!