Het kosteneffectieve alternatief! – Voer uw EMC testen nu zelf uit!

Investeren in EMC faciliteiten ligt voor de meeste bedrijven buiten bereik. Toch is het vaak gewenst dat er tussentijds EMC deelmetingen, ook wel engineerings of diagnostische metingen genoemd, worden uitgevoerd. Raditeq B.V. biedt nu de oplossing! Het Klant EMC Test Centrum waar klanten geheel zelfstandig of met ondersteuning van professionals de EMC metingen uit kunnen voeren. Dit alles vanaf 75 euro per uur (te reserveren in blokken van twee uur). Het lab dient minimaal 3 dagen van te voren gereserveerd te worden.

De voordelen van het Klant EMC Test Centrum:

Kosteneffectief Volledige EMC test faciliteiten voor de laagste prijs!
Volledig EMC laboratorium Alle relevante EMC testen onder één dak
Moderne apparatuur Betrouwbare resultaten
Extra ondersteuning Verlies geen onnodige tijd en maak geen onnodige kosten
Geautomatiseerde EMC testen  Snelle metingen – resultaten direct beschikbaar

 

Wat moet ik zelf meenemen?

 • USB stick om de RadiMation® meetgegevens op te slaan;
 • Bekabeling voor uw apparaat;
 • Voedingen anders dan 230V (230V AC aanwezig);
 • Gereedschap & onderdelen zoals;
  • Soldeerbout;
  • schroevendraaiers;
  • tangen;
  • Kabeltjes en connectoren;
  • Isolatietape;
  • etc.

Voor vragen, neem gerust contact op met Sales@raditeq.com of bel +31 348 200 100

Testen zelf uitvoeren

Voor meer details over welke testen er wel of niet mogelijk zijn in het EMC test centrum verwijzen wij u naar onze overzichtspagina onder het menu Downloads klikt u op Metingen en Testinstructies. Mocht u aan de hand van deze informatie nog vragen hebben neemt u dan alstublieft vóór uw reservering en bezoek contact met ons op. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Voor meer informatie kunt u een mail naar sales@raditeq.com sturen, of reserveer direct online via de website!

Gestraalde EMC testen

Voor de gestraalde emissie- en immuniteits-testen is een grote GTEM cell inclusief randapparatuur beschikbaar met een septum hoogte van 90 cm, waarin producten met een afmeting van circa 45 cm x 45 cm x 45 cm kunnen worden getest. Daarnaast zijn er aparte test opstellingen voor geleide emissie- en immuniteits-testen als ook voor pulsed immunity (ESD, EFT/Burst, Surge) testen.

Gebruiksvriendelijk

Bij de diverse opstellingen in het Klant EMC Test Centrum wordt de professionele RadiMation® EMC test software gebruikt om de metingen automatisch uit te voeren en de testresultaten te verwerken. Dit maakt het uitvoeren van de testen zeer eenvoudig. Daarnaast zijn de testen voor de meeste relevante EMC normen al voorgeprogrammeerd. Voor iedere opstelling is tevens een eenvoudige gebruikersinstructie aanwezig zodat geen tijd verloren gaat! Met de RadiMation® software is het mogelijk om de EMC performance van uw product direct te visualiseren.

Resultaten direct mee naar huis!

De verkregen resultaten van bijvoorbeeld emissie test-grafieken kunnen direct op de aanwezige printer worden afgedrukt. Daarnaast kunnen alle EMC testresultaten worden opgeslagen en in elektronisch bestandsformaat worden meegenomen.

RadiMation Free® – Analyseer thuis uw resultaten

Raditeq B.V. levert de gebruikers van onze EMC test faciliteiten ook een gratis versie van RadiMation® software om de gemeten test resultaten in eigen omgeving verder te kunnen evalueren. Deze versie biedt ook mogelijkheden om test-grafieken af te drukken en/of te exporteren naar andere Windows® applicaties, waaronder Microsoft Word® of Excel®.

Kantoorfaciliteiten

Met de huur van het Klant EMC Test Centrum krijgt u niet alleen de beschikking over de complete EMC test faciliteiten maar staat u ook een volledig ingericht kantoorruimte ter beschikking inclusief internet, koffie en thee.

Betaling

De betaling van uw Rent a Lab boeking dient vooraf via Ideal of credit card betaling te geschieden. Reservering op basis van een factuur is niet mogelijk.

Verplaatsen afspraak en annulering

Het verplaatsen of annuleren van uw boeking is niet mogelijk. Doorgaans zijn er voldoende mogelijkheden om op korte termijn te boeken. Ons advies is dan ook op het lab pas te boeken wanneer u zeker bent dat u ook gebruik kunt maken van het lab. annulering en het verplaatsen van boekingen dienen ten alle tijde 24 uur van te voren worden gedaan.

Overtuigd?

Boek nu!